Блоговодител представя

годишни награди за кулинарни блогове

за 2018 година

Годишни
награди за кулинарни блогове

На специална церемония, която се състоя на 18 май 2019 година в Метро Академия, бяха раздадени за четвърти път Годишните награди за кулинарни блогове на Блоговодител. На церемонията присъстваха блогъри от цялата страна (и чужбина :), кулинарни ентусиасти, гости и представители на медиите. За всички читатели и приятели на Кулинарен Блоговодител, които не успяха да присъстват лично, цялата церемония бе предавана пряко на Фейсбук страницата на Блоговодител, където в момента е достъпна за гледане.

Журито на годишните награди за кулинарни блогове за 2018 година включва всички кулинарни блогъри, които имат профил в Блоговодител. Възможност да се включат имаха около 150 блогъра. Всеки блогър можеше да гласува във всяка категория, като се раздаваха по 3, 2 и 1 точки за първо, второ и трето място в категорията съответно. Зачетени бяха само гласовете на онези членове на журито, които са гласували във всички категории. Номинираните блогъри не можеха да дават точки на собствените си блогове. В гласуването се включиха четиридесет и един блогъра. Кой беше в журито ни тази година може да видите на страницата Жури.

Наградите и тази година бяха специални ръчно изработени статуетки по дизайн на Иво Станков и Георги Стефанов, сътворен, както много други прекрасни неща, на чаша вино. Яйцето е символ както на храната, така и на новото начало, защото всеки кулинарен блогър е творец, който претворява част от своята душевност в кулинарните си произведения. Перото символизира от една страна словото, а от друга - полета на фантазията. За нас бе чест да връчим тези награди на Годишните награди за кулинарни блогове на Блоговодител.