Блоговодител представя

годишни награди за кулинарни блогове

за 2017 година

Жури

В конкурса "Годишни награди за кулинарни блогъри" журито ще избере измежду номинираните за всяка категория блогъри. Журито се избира от организаторите и включва както специалисти в кулинарията, така и любители, които ще осигурят обективност и ще дадат различна гледна точка. Членовете на журито са български граждани, независими от участниците и номинираните блогъри, влиятелни в своята област, която може да е различна от кулинария или ресторантьорство. Различната професионална среда, образование и опит на хората в журито гарантират ясен многостранен поглед върху всяка категория и обективна преценка на номинациите.
За да имате възможност да се запознаете с членовете (предполагаме, че всички те са малко или повече познати на любителите на кулинарията), ще ги представяме един по един.

Членове на журито

Тази година решихме да предприемем различен подход към журито. В предишните издания се обръщахме към признати авторитети, за да ни помогнат в избора на победители във всяка категория. В журито през 2017 година бяха Иван Звездев, Веселина Славчева и Валери Нешов, през 2016 в журито беше Елица Минева от Кулинарен журнал, а през 2015 членове на журито бяха Людмила Слокоски, главен редактор на списание BBC GoodFood България и Диана Тилкова-Павлова, директор продажби на Radisson Blu Grand Hotel Sofia. От самото начало неизменни членове на журито са Йоланта Делибозова - Йоли и шеф Юри Велев - главен готвач на Метро академия, които всеки път помагат с ценни съвети и невероятната си репутация. В първото издание на наградите и Илиян се включи в журито, но след това разбрахме, че нашата роля е да подпомогнем журито с номинации, а не да бъдем част от него.
Затова тази година обсъдихме с партньорите си различен подход и в най-скоро време ще Ви представим новото жури на конкурса, затова следете новините на сайта на Наградите!