Блоговодител представя

годишни награди за кулинарни блогове

за 2018 година

Номинации в категория
"Жител на света"

Най-добър блог с чуждестранни рецепти

Наградата в категория Жител на света на Годишните награди за кулинарни блогове 2018 за Най-добър блог с чуждестранни рецепти е осигурена с любезната подкрепа на Kotanyi

Жител на света

Наградата в категория Жител на света на Годишните награди за кулинарни блогове 2018 за Най-добър блог с чуждестранни рецепти е осигурена с любезната подкрепа на Kotanyi

автор на кулинарния блог:

Мира Донкова

Мира живее във Франция и е доктор по имунология, който чете фантастика и фентъзи и обича да пътешества. Страстта й към кулинарното блогърстване е започнала от популярните на времето кулинарни форуми и се е развила в посока на френската кулинарна традиция. В блога и могат да бъдат намерени много изпипани до детайли ястия и десерти, приготвени с умение, търпение и вкус.
автор на кулинарния блог:

Дарина Николова

В блога на Дарина може да намерите много и вкусни рецепти както за всеки ден, така и а специални случаи. Особено впечатляващ е изборът на месни ястия и специалитети, които биха задоволили всеки каприз и вкус.
автор на кулинарния блог:

Екатерина Мирчева

Един от най-активно публикуващите блогове в българското кулинарно пространство. Местенце, в което винаги ще намерите по нещо - вдъхновение, кулинарна вещина, а също и огромна доза добро настроение. Катя е слънчева и лъчезарна и винаги блика от идеи, които поднася изящно и с вкус.
автор на кулинарния блог:

Таня Донева

Ако искате да се впечатлите от вкусни десерти и страхотни снимки - сайтът на Таня Донева ще ви поднесе по много и от двете. Страхотни рецепти за невероятни десерти и печива на едно място.
автор на кулинарния блог:

Татяна Димитрова

Удоволствията в живота на Татяна са пътуванията (за предпочитане до Италия) и храната. В блога си тя споделя чрез снимките и рецептите своите впечатления и спомени от местата, на които е била, вкусовете, които е опитала и към които иска да се върне отново или иска да опита за първи път. Рецептите в блога й са със средиземноморско настроение и разнообразие от вкусове.
автор на кулинарния блог:

Ивелина Янева

Блогът на Ивелина Янева представя изпитани семейни изкушения, както и модерни вдъхновения от кулинарни книги, списания, предавания и интернет. Всички рецепти са приготвени лично от нея, като във всяка рецепта има добавен собствен елемент. За нея е важно храната да бъде приготвена с любов и поднесена красиво.
автор на кулинарния блог:

Жана Душкова-Васева

Жана е авторът с най-много индексирани рецепти в Блоговодител през 2017 г. Кулинарното й вдъхновение изглежда си съперничи единствено с нестихващите й готварски ентусиазъм и способности. Рецептите й варират в широк спектър, но общата им черта е, че са приготвени с много желание, внимание и усет към добрия вкус.
автор на кулинарния блог:

Ирина Андреева

Ирина прави впечатление на усмихната, енергична личност, която излъчва позитивизъм. Обича думата "манджа", защото за нея е заредена с носталгия, а е избрала псевдонима "Jolie", защото живее за мига и е спонтанна. Блогът й олицетворава самата нея. В него тя показва храната, която обича да похапва. Харесва кулинарната фотография и е неуморна в кулинарните експерименти.
автор на кулинарния блог:

Люси Евтимова

Люси е повече от кулинар - тя е творец. В нея се съчетават изтънчен гастроном, художник, музикант и фотограф. В блога й има разкошни рецепти и идеи, щури декорации, богатство на вкусове и много фантазия.
автор на кулинарния блог:

Петя Аргирова

Малкото свободно време, с което разполага, Петя отдава изцяло на нейното тефтерче с рецепти. Рецептите й са лесни за приготвяне и вкусни. Често приготвя рецепти от немската кухня, но често рецептите и са традиционно български.

Награда на публиката

 
Гласувайте за награда на публиката

За да гласувате, трябва да се включите със своя Блоговодител потребител. Ако още нямате регистрация, направете я тук!

 
Гласувайте за

Награда на публиката

Включването с регистриран потребител на Блоговодител Ви дава възможност да определите своя фаворит във всяка категория. Един от Вас, гласувал във всички категории, ще спечели специална награда! За повече информация следете новините за Годишните награди за кулинарни блогове!