Блоговодител представя

годишни награди за кулинарни блогове

за 2018 година

Номинации в категория
"Визуално пиршество"

Блог с най-добро визуално представяне на рецептите (food styling)

Наградата в категория Визуално пиршество на Годишните награди за кулинарни блогове 2018 за Блог с най-добро визуално представяне на рецептите (food styling) е осигурена с любезната подкрепа на Kikkoman

Визуално пиршество

Наградата в категория Визуално пиршество на Годишните награди за кулинарни блогове 2018 за Блог с най-добро визуално представяне на рецептите (food styling) е осигурена с любезната подкрепа на Kikkoman

автор на кулинарния блог:

Мина Ангелова

Мина Ангелова описва себе си като едно непораснало момиче, по пътя към средната възраст, с душа на гамен и бит на уседнал номад... В кулинарния свят тя е един от най-популярните и впечатляващи автори. Рецептите в нейния блог са смели, изтънчени и впечатляващи.
автор на кулинарния блог:

Diana Ivanova

Блогът на Диана представя вкусната страна на живота по особено красив и вдъхновяващ начин от 2011 г. насам. Интересите й, освен готвенето, включват пътуванията, плетенето, керамиката, музиката, киното и мореплаванията. Вдъхновение за рецептите си намира в неочакваните комбинации между любимите си неща. Изключителен фен е на екзотичните десерти, а любопитството й към храната е основният мотиватор за кулинарните й експерименти.
автор на кулинарния блог:

Таня Донева

Ако искате да се впечатлите от вкусни десерти и страхотни снимки - сайтът на Таня Донева ще ви поднесе по много и от двете. Страхотни рецепти за невероятни десерти и печива на едно място.
автор на кулинарния блог:

Ваня Филипова

Първото, което впечатлява в блога на Ваня са естетиката и чистите кадри. Снимките и рецептите и са оригинални, стилни, направени са прецизно, професионално и красиво. Наистина впечатляващи.
автор на кулинарния блог:

Виктория

Виктория означава "победа" и също както името си Вики обича да побеждава, но и умее да губи. Обича природата, животните и всичко свързано с тях. Обича също и да пътува, да шофира на фона на фона на хубава музика и нехае за посоката. Мечтае за малка къща на тихо и красиво място  в красива България. В блога си споделя едно от любимите си хобита и е място за срещи с виртуални приятели, с които споделя общи интереси.
автор на кулинарния блог:

Мирена Жутева

Мирена живее в София и обича да приготвя различни ястия и десерти, които се старае да сервира красиво в своя блог. Харесва й да твори и кулинарията й дава възможност да разгърне своя потенциал.
автор на кулинарния блог:

Хари и Лекси

Мила и Алекс са сестри, които са родени и отраснали в сърцето на София, но живеят в различни страни. Техният кулинарен блог е начин да бъдат заедно, да създадат техен собствен свят и да поделят с всички своите страсти, а те са много! Обичат да пътешестват, да рисуват, да снимат, да четат... А да, и да готвят, разбира се! Имат сръчни и чевръсти пръсти, здрави нерви и обичат да похапват вкусно! Готвенето им доставя исниско удоволствие и радост!
автор на кулинарния блог:

Бианка Йовчева

Бианка е сред най-креативните и оригинални кулинарни блогъри в българското интернет пространство. Нейният уникален стил на готвене и поднасяне на рецептите я отличава от всички останали автори - рецептите й са цветни, изкусителни и пълни с аромати.
автор на кулинарния блог:

Ирма Атанасова

Блогът на Ирма е нейното малко, лично пространство, в което можете да се запознаете с кухнята на нейното семейство, която (както показва името на блога й) е основана на капризи и настроения, на впечатления, страсти и странни, но вкусни противоречия. Противоречия, които често са сполучливи и тя с удоволствие повтаря.
автор на кулинарния блог:

Нели Колева

Мотото на Нели е "не се отказвайте!". В своя блог тя споделя своите успешни кулинарни опити и експерименти и поднася всяка рецепта с вкус и усещане за светлина и композиция. В нейният блог може да намерите страхотни рецепти за сладкиши и вкусни ястия с месо.
автор на кулинарния блог:

Даниела Ламбова

Даниела обича да готви и похапва предимно сладки неща. За това и сладкишите преобладават в блога й. Работата и не е свързана с изкуство, но в свободното си време обича да се занимава с творчетсто. Обича да експериментира с рецептите и чрез тях в блога си претворява и страстта си към дизайна и фотографията.
автор на кулинарния блог:

Мира Донкова

Мира живее във Франция и е доктор по имунология, който чете фантастика и фентъзи и обича да пътешества. Страстта й към кулинарното блогърстване е започнала от популярните на времето кулинарни форуми и се е развила в посока на френската кулинарна традиция. В блога и могат да бъдат намерени много изпипани до детайли ястия и десерти, приготвени с умение, търпение и вкус.
автор на кулинарния блог:

Габриела Георгиева

Габриела е от търсещите мечтатели, от хората, които вярват, че разнообразието прави живота ни по-хубав и интересен. В същото време тя е стъпила на земята перфекционистка, която се стреми да изпипва всичко до най-малката подробност. Блогът й е пълен с вкусни рецепти, приятни пътувания и интересни творения!
автор на кулинарния блог:

Диана Дойчинова

Един от кулинарните блогове с най-оригинални и стилно поднесени рецепти. В него можете да намерите и много полезна информация за българските традиции и празници. Всяка рецепта е представена с нейната история, разновидности и особености.

Награда на публиката

 
Гласувайте за награда на публиката

За да гласувате, трябва да се включите със своя Блоговодител потребител. Ако още нямате регистрация, направете я тук!

 
Гласувайте за

Награда на публиката

Включването с регистриран потребител на Блоговодител Ви дава възможност да определите своя фаворит във всяка категория. Един от Вас, гласувал във всички категории, ще спечели специална награда! За повече информация следете новините за Годишните награди за кулинарни блогове!