Блоговодител представя

годишни награди за кулинарни блогове

за 2018 година

Номинации в категория
"Сладко удоволствие"

Най-добър блог с рецепти за торти

Наградата в категория Сладко удоволствие на Годишните награди за кулинарни блогове 2018 за Най-добър блог с рецепти за торти е осигурена с любезната подкрепа на Kenwood

Сладко удоволствие

Наградата в категория Сладко удоволствие на Годишните награди за кулинарни блогове 2018 за Най-добър блог с рецепти за торти е осигурена с любезната подкрепа на Kenwood

автор на кулинарния блог:

Таня Донева

Ако искате да се впечатлите от вкусни десерти и страхотни снимки - сайтът на Таня Донева ще ви поднесе по много и от двете. Страхотни рецепти за невероятни десерти и печива на едно място.
автор на кулинарния блог:

Христина Колева

Макар Христина да нарича умилително блога си "мъничко местенце" - нейният блог е един от най-вдъхновяващите блогове в кулинарното ни пространство. Неизчерпаемият й ентусиазъм и активност превръщат блога и в една истинска кулинарна съкровищница, от която идеите и вкусовете бликат и докосват неустоимо всеки, който е имал късмета да се отбие при нея.
автор на кулинарния блог:

Diana Ivanova

Блогът на Диана представя вкусната страна на живота по особено красив и вдъхновяващ начин от 2011 г. насам. Интересите й, освен готвенето, включват пътуванията, плетенето, керамиката, музиката, киното и мореплаванията. Вдъхновение за рецептите си намира в неочакваните комбинации между любимите си неща. Изключителен фен е на екзотичните десерти, а любопитството й към храната е основният мотиватор за кулинарните й експерименти.
автор на кулинарния блог:

Десислава Кирова

Деси е от Бургас (...и морето….) Мечтите й са свързани с литературата и … да има верига сладкарници. На този етап, все още само виртуална, сладкарницата й предлага едни от най-изкусителните торти в блог-пространството. Пожелаваме й (и изгаряме от нетърпение) някой ден да можем да ги опитаме лично в нейните мечтани сладкарници!
автор на кулинарния блог:

Любка Гечева

Любка често бяга от злбодневните теми и се потапя в аромати и импровиации. Любимите и приключения са в сладкарските лудории, където се развихря въображението й. А когато види усмивките и удоволствието изписани на лицата на нейното семейство, това е най-голямата й награда. Мечтае за собствена пекарна.
автор на кулинарния блог:

Станислава Петрова

Както си личи и от името на блога й, кулинарното местенце на Станислава прелива от вкусни идеи, рецепти и вдъхновение. Особено впечатляващи са нейните сладкиши и торти, чийто вкус можеш да опиташ сякаш през монитора на компютъра.
автор на кулинарния блог:

Даниела Ламбова

Даниела обича да готви и похапва предимно сладки неща. За това и сладкишите преобладават в блога й. Работата и не е свързана с изкуство, но в свободното си време обича да се занимава с творчетсто. Обича да експериментира с рецептите и чрез тях в блога си претворява и страстта си към дизайна и фотографията.
автор на кулинарния блог:

Мирена Жутева

Мирена живее в София и обича да приготвя различни ястия и десерти, които се старае да сервира красиво в своя блог. Харесва й да твори и кулинарията й дава възможност да разгърне своя потенциал.
автор на кулинарния блог:

Катерина Рангелова

Започнало като хоби и превърнало се в страст, готвенето, и по-специално сладкарството, вече заема голяма част от живота на Катерина. От 2014 г. води сладкарски курсове за любители в Кулинарно училище Амюз Буш и има сертификат от известната френска школа за сладкарство Lenotre.
автор на кулинарния блог:

Екатерина Мирчева

Един от най-активно публикуващите блогове в българското кулинарно пространство. Местенце, в което винаги ще намерите по нещо - вдъхновение, кулинарна вещина, а също и огромна доза добро настроение. Катя е слънчева и лъчезарна и винаги блика от идеи, които поднася изящно и с вкус.

Награда на публиката

 
Гласувайте за награда на публиката

За да гласувате, трябва да се включите със своя Блоговодител потребител. Ако още нямате регистрация, направете я тук!

 
Гласувайте за

Награда на публиката

Включването с регистриран потребител на Блоговодител Ви дава възможност да определите своя фаворит във всяка категория. Един от Вас, гласувал във всички категории, ще спечели специална награда! За повече информация следете новините за Годишните награди за кулинарни блогове!