Блоговодител представя

годишни награди за кулинарни блогове

за 2018 година

Номинации в категория
"С аромат на ванилия"

Най-добър блог с печива и десерти

Наградата в категория С аромат на ванилия на Годишните награди за кулинарни блогове 2018 за Най-добър блог с печива и десерти е осигурена с любезната подкрепа на Dr. Oetker

С аромат на ванилия

Наградата в категория С аромат на ванилия на Годишните награди за кулинарни блогове 2018 за Най-добър блог с печива и десерти е осигурена с любезната подкрепа на Dr. Oetker

автор на кулинарния блог:

Митка Угринова

Митка е щастлива майка на три прекрасни деца. Обича да чете, а когато има време - слуша музика и пътува. Определя се като самоук кулинар и експериментатор. В тайните на готвенето е посветена от майка си и баба си, като не престава да се учи и обновява репертоара си. За нея готвенето е страст и много любов. Козът й винаги си остава десерта. Рецептите в блога й винаги носят и нещо от нея, един допълнителен заряд, вкусни са и на 100% изпробвани. Многократно.
автор на кулинарния блог:

Даниела Ламбова

Даниела обича да готви и похапва предимно сладки неща. За това и сладкишите преобладават в блога й. Работата и не е свързана с изкуство, но в свободното си време обича да се занимава с творчетсто. Обича да експериментира с рецептите и чрез тях в блога си претворява и страстта си към дизайна и фотографията.
автор на кулинарния блог:

Илиана Балканска

Илиана Балканска е събитие в кулинарния свят на българските блогъри. Нейната неуморна фантазия и сръчност я нареждат сред най-активните блогъри в Блоговодител. Рецептите и са разнообразни и подходящи за всеки ден, като тя черпи вдъхновение от регионалната балканска кухня, но в блога и може да намерите рецепти от целия свят.
автор на кулинарния блог:

Христина Колева

Макар Христина да нарича умилително блога си "мъничко местенце" - нейният блог е един от най-вдъхновяващите блогове в кулинарното ни пространство. Неизчерпаемият й ентусиазъм и активност превръщат блога и в една истинска кулинарна съкровищница, от която идеите и вкусовете бликат и докосват неустоимо всеки, който е имал късмета да се отбие при нея.
автор на кулинарния блог:

Петя Аргирова

Малкото свободно време, с което разполага, Петя отдава изцяло на нейното тефтерче с рецепти. Рецептите й са лесни за приготвяне и вкусни. Често приготвя рецепти от немската кухня, но често рецептите и са традиционно български.
автор на кулинарния блог:

Екатерина Мирчева

Един от най-активно публикуващите блогове в българското кулинарно пространство. Местенце, в което винаги ще намерите по нещо - вдъхновение, кулинарна вещина, а също и огромна доза добро настроение. Катя е слънчева и лъчезарна и винаги блика от идеи, които поднася изящно и с вкус.
автор на кулинарния блог:

Габриела Георгиева

Габриела е от търсещите мечтатели, от хората, които вярват, че разнообразието прави живота ни по-хубав и интересен. В същото време тя е стъпила на земята перфекционистка, която се стреми да изпипва всичко до най-малката подробност. Блогът й е пълен с вкусни рецепти, приятни пътувания и интересни творения!
автор на кулинарния блог:

Любка Гечева

Любка често бяга от злбодневните теми и се потапя в аромати и импровиации. Любимите и приключения са в сладкарските лудории, където се развихря въображението й. А когато види усмивките и удоволствието изписани на лицата на нейното семейство, това е най-голямата й награда. Мечтае за собствена пекарна.
автор на кулинарния блог:

Таня Донева

Ако искате да се впечатлите от вкусни десерти и страхотни снимки - сайтът на Таня Донева ще ви поднесе по много и от двете. Страхотни рецепти за невероятни десерти и печива на едно място.
автор на кулинарния блог:

Diana Ivanova

Блогът на Диана представя вкусната страна на живота по особено красив и вдъхновяващ начин от 2011 г. насам. Интересите й, освен готвенето, включват пътуванията, плетенето, керамиката, музиката, киното и мореплаванията. Вдъхновение за рецептите си намира в неочакваните комбинации между любимите си неща. Изключителен фен е на екзотичните десерти, а любопитството й към храната е основният мотиватор за кулинарните й експерименти.

Награда на публиката

 
Гласувайте за награда на публиката

За да гласувате, трябва да се включите със своя Блоговодител потребител. Ако още нямате регистрация, направете я тук!

 
Гласувайте за

Награда на публиката

Включването с регистриран потребител на Блоговодител Ви дава възможност да определите своя фаворит във всяка категория. Един от Вас, гласувал във всички категории, ще спечели специална награда! За повече информация следете новините за Годишните награди за кулинарни блогове!